Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Wandbord Kollum

Dit wandbord heeft verschillende plankjes om accessoires op te zetten.

Specificaties
- Met plankjes voor accessoires
- Exclusief bevestigingsmateriaal

€99,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Uw Timmerwerk maakt veel producten van steigerhout, maar richt zich niet alleen op de grotere meubels. In ons brede assortiment treft u ook leuke steigerhouten accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons brede assortiment wandborden in alle maten.

   

  Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen. 

  Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt.

   

  In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook maken wij veelvuldig steigerhouten 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus