Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Tv meubel Dongen

Dit t.v. meubel is gemaakt van steigerhout en erg stevig. Het meubel heeft geen achterkant.

€225,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-

  Wij hebben een ruim assortiment aan t.v. meubels, dus er zit vast iets voor u bij! Wij hebben t.v. meubels met deurtjes, met klepjes, met lades en natuurlijk open modellen. Mochten de maten niet helemaal naar wens zijn dan kunnen wij deze ook voor u aanpassen want wij maken ook meubels op maat.

  Inmiddels hebben wij al heel wat jaren ervaring met het produceren van steigerhouten meubels. Al onze meubels worden gemaakt van a-kwaliteit steigerhout en wij zetten ons erg in voor het produceren van kwalitatief hoogstaande meubels met een lange levensduur.

  Het steigerhout dat wij gebruiken is gebruikt in de bouw. Het hout heeft buiten gelegen en er kan cement of verf opgevallen zijn. Hierdoor raken de planken verkleurd en ontstaan de zo bekende gebruikte steigerplanken. Natuurlijk worden de planken eenmaal in onze werkplaats goed schoongemaakt en geschuurd. Zo verminderen wij splintervorming en zien de meubels er erg mooi uit.

  De moderne meubels die wij maken zijn gemaakt om lang plezier van te hebben. Zo zijn de meubels extra stevig en worden de meubels door onze bezorgers nog even nagelopen voordat zij het meubel bij u achterlaten. Wij hanteren geen voorraad en maken alle meubels voor onze klanten op maat. Het is dus ook mogelijk om de meubels op maat te laten maken.

  Ons assortiment is inmiddels aardig uitgebreid en op onze geheel vernieuwde website treft u onder andere steigerhouten eettafels, steigerhouten salontafels, steigerhouten kisten, steigerhouten kledingkasten, steigerhouten boekenkasten, steigerhouten accessoires, steigerhouten tuinmeubels, steigerhouten commodes, steigerhouten ledikanten, steigerhouten wiegjes en nog veel meer.

  Onze t.v. meubels zijn erg stevig, dus een grote t.v. kunt u er makkelijk op plaatsen. De meubels hebben verschillende uitvoeringen, onder andere met deurtjes, met klepjes, met een open of gesloten achterwand, met lades of met open vakken. De t.v. meubels kunt u ook gebruiken als dressoir, ze zijn er mooi genoeg voor.

  Bij ons is het mogelijk om de meubels bij u thuis te laten bezorgen. Bezorging binnen Nederland (Met uitzondering van de Wadden) kost € 50,-. Bezorging in het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. De overige delen zijn op aanvraag.

  Als onze bezorgers de meubels komen bezorgen dan brengen zij de meubels bij u naar binnen of naar de tuin in het geval van tuinmeubels. Het is handig als u van de voren zeker weet dat een meubel door een deur of smal trapgat past. Onze timmermannen kunnen er rekening mee houden als dit niet zou passen. 

 • Specificatiesplus

 • - Hoogte:  ca. 45 cm op wielen
  - Diepte:  ca. 60 cm
  - Achterwand van plaatmateriaal:  
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Tv meubel Delfzijl

Tv meubel Delfzijl

Dit t.v. meubel is gemaakt van steigerhout en erg stevig. Het meubel heeft open vakken en een mooie verstekrand.

€369,00
Tv meubel Den Haag

Tv meubel Den Haag

Dit t.v. meubel is gemaakt van steigerhout en erg stevig. Het meubel heeft standaard 2 open vakken en een deurtje. Hoe langer het meubel wordt, hoe meer deurtjes het meubel krijgt.

€329,00
Tv meubel Deurne

Tv meubel Deurne

Dit t.v. meubel is gemaakt van steigerhout en erg stevig. Het meubel heeft standaard 2 open vakken en 2 deurtjes. Hoe langer het meubel wordt, hoe meer deurtjes het meubel krijgt.

€359,00
Salontafel Noordeloos

Salontafel Noordeloos

Deze salontafel is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft 4 poten. De tafel is erg stevig.

€175,00
Salontafel Nieuwersluis

Salontafel Nieuwersluis

Salontafel Nieuwersluis is gemaakt van steigerhout. De salontafelheeft 2 dichte zijkanten.

€199,00
Salontafel Nispen

Salontafel Nispen

Salontafel Nispen is gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze salontafel is aan alle kanten dicht.

€165,00
Salontafel Noordwijk

Salontafel Noordwijk

Salontafel Noordwijk is gemaakt van steigerhout. De tafel heeft 4 poten en een handig blad onder de tafel.

€215,00
Dressoir Terwolde

Dressoir Terwolde

De deurtjes van dit dressoir hebben een handig kliksysteem voor het openen en sluiten.

€499,00
Kist Zwijndrecht

Kist Zwijndrecht

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer.

€215,00
Tv meubel Dordrecht

Tv meubel Dordrecht

Dit t.v. meubel is gemaakt van steigerhout en erg stevig. Het meubel heeft deurtjes en open vakken.

€299,00