Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Sidetables

Sidetables
block
block
Min: €0 Max: €400

Sidetable Leiden

Sidetable Leiden is gemaakt van steigerhout. De sidetable is dicht aan de zijkanten en de achterkant is van steigerhout. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€259,00

Sidetable Loenen

Deze sidetable heeft handige vakken en een achterwand van plaatmateriaal. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte ca. 65 cm.

€355,00

Sidetable Leende

Deze sidetable is gemaakt van steigerhout. Het meubels staat op lage pootjes en heeft geen achterkant. Specificaties - Diepte ca. 60 cm.

€165,00

Sidetable Lisse

Sidetable Lisse is gemaakt van steigerhout. De sidetable is dicht aan de zijkanten en de sitetable heeft geen achterkant. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€325,00

Sidetable Lexmond

De sidetable is dicht aan de zijkanten en de sitetable heeft geen achterkant. De sidetable staat iets van de grond. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€335,00

Sidetable Laren

Sidetable Laren van steigerhout heeft een plank in het midden. Specificaties - Diepte ca. 30 cm. - Hoogte 78 cm. (zonder wielen)

€149,00

Sidetable Leeuwarden

Sidetable Leeuwarden van steigerhout heeft een plank in het midden. Specificaties - Diepte ca. 30 cm. - Hoogte 78 cm.

€149,00

Sidetable Limmen

Deze sidetable heeft een verfrissend model. De kruispoten zijn functioneel voor de stevigheid en het ziet er ook nog eens mooi uit. Specificaties - Hoogte ca. 50 cm - diepte ca. 23 cm

€119,00

Sidetable Laak

Deze sidetable heeft deurtjes die met een kliksysteem open en dicht gedrukt kunnen worden. Zo zijn handgrepen niet nodig! Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte ca. 72 cm. - Achterkant van plaatmateriaal

€315,00

Sidetable Lelystad

Sidetable Lelystad is gemaakt van steigerhout Specificaties - Diepte ca. 40 cm. - Hoogte 76 cm.

€249,00

Sidetables zijn kleine tafels die tegen een muur staan. ze nemen niet veel ruimte in, maar kunnen de tuin wel nieuw leven inblazen. Sidetables creëren een gezellige sfeer in de tuin, maar ze zijn door hun smalle breedte en veelzijdigheid ook praktisch in gangen. De meeste sidetables van Uw Timmerwerk beschikken over lades of ruimte voor manden, zodat ze ook een praktische opbergoplossing zijn!

Sidetables nodigen uit om uw eigen persoonlijke accenten toe te voegen met decoratieve voorwerpen zoals kaarsen, bloemen, accessoires, prullaria, lantaarns of iets heel anders. Afhankelijk van wat je op de tafel zet, kunt je je tuin de gewenste stijl geven.

Kijk eens bij onze modellen, je vindt gegarandeerd een sidetable die de look van je tuin afmaakt. 

 

 

Niets zo fijn als dat je huis van buiten net zo sfeervol is als van binnen. Uw Timmerwerk levert onder andere diverse loungemeubelen, maar ook tafels, hockers, stoelen, plantenbakken en brievenbussen.

In de herfst en winter zouden wij bijvoorbeeld voor de scandinavische look met veel bontjes en een warmevuurkorf kiezen.

In de zomer is licht, knus en gezellig juist heet fijn.

Creeer een plek waar je overdag heerlijk kunt ontspannen en waar je 'savonds een feestje kunt vieren.

Met onze producten brengen wij het stukje woongeluk ook naar buiten. 

 

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooie tuinbank. Deze banken moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de bloembak, een belangrijk onderdeel van je tuin.

 

Met de tuinmeubelenvan Uw Timmerwerk richt je je tuin helemaal naar je eigen smaak in.

Combineer helemaal je eigen stijl: leg een paar leuke kussens op de bank!

 

Wij bieden ook de optie om uw tuinmeubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals teveel zonlicht of regen.

In de winter is het beter om het meubel droog (maar liever niet helemaal afgedekt) en het liefst een stukje van de grond te zetten.

Zo kun je er een stuk langer van genieten!

 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor binnen ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!

 

Waar wij voor staan:

-       We maken gebruik van A-kwaliteit steigerhout

-       U krijgt van ons een snelle reactie op uw offerte aanvraag

-       Onze producten worden gemaakt door of onder begeleiding van gediplomeerde timmermannen.

-       Onze producten worden met aandacht geschuurd en daarna goed nagelopen.

-       Wij proberen schroefgaten zo veel mogelijk uit het zicht te houden.

-       Geen voorraad, alle producten worden op maat gemaakt

-       Geen aanbetaling, maar betaling bij levering.