Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Sidetables

Sidetables
block
block
Min: €0 Max: €400

Sidetable Leiden

Sidetable Leiden is gemaakt van steigerhout. De sidetable is dicht aan de zijkanten en de achterkant is van steigerhout. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€259,00

Sidetable Loenen

Deze sidetable heeft handige vakken en een achterwand van plaatmateriaal. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte ca. 65 cm.

€355,00

Sidetable Leende

Deze sidetable is gemaakt van steigerhout. Het meubels staat op lage pootjes en heeft geen achterkant. Specificaties - Diepte ca. 60 cm.

€165,00

Sidetable Lexmond

De sidetable is dicht aan de zijkanten en de sitetable heeft geen achterkant. De sidetable staat iets van de grond. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€335,00

Sidetable Lisse

Sidetable Lisse is gemaakt van steigerhout. De sidetable is dicht aan de zijkanten en de sitetable heeft geen achterkant. Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte 76 cm.

€325,00

Sidetable Laren

Sidetable Laren van steigerhout heeft een plank in het midden. Specificaties - Diepte ca. 30 cm. - Hoogte 78 cm. (zonder wielen)

€149,00

Sidetable Leeuwarden

Sidetable Leeuwarden van steigerhout heeft een plank in het midden. Specificaties - Diepte ca. 30 cm. - Hoogte 78 cm.

€149,00

Sidetable Limmen

Deze sidetable heeft een verfrissend model. De kruispoten zijn functioneel voor de stevigheid en het ziet er ook nog eens mooi uit. Specificaties - Hoogte ca. 50 cm - diepte ca. 23 cm

€119,00

Sidetable Laak

Deze sidetable heeft deurtjes die met een kliksysteem open en dicht gedrukt kunnen worden. Zo zijn handgrepen niet nodig! Specificaties - Diepte ca. 45 cm. - Hoogte ca. 72 cm. - Achterkant van plaatmateriaal

€315,00

Sidetable Lelystad

Sidetable Lelystad is gemaakt van steigerhout Specificaties - Diepte ca. 40 cm. - Hoogte 76 cm.

€249,00

 

Sidetables zijn kleine tafels die tegen een muur staan. ze nemen niet veel ruimte in, maar kunnen de slaapkamer wel nieuw leven inblazen. Sidetables creëren een gezellige sfeer in de slaapkamer, maar ze zijn door hun smalle breedte en veelzijdigheid ook praktisch in gangen. De meeste sidetables van Uw Timmerwerk beschikken over ruimte voor manden, zodat ze ook een praktische opbergoplossing zijn!

Sidetables nodigen uit om uw eigen persoonlijke accenten toe te voegen met decoratieve voorwerpen zoals kaarsen, bloemen, accessoires, prullaria, lantaarns of iets heel anders. Afhankelijk van wat je op de tafel zet, kunt je je tuin de gewenste stijl geven.

Kijk eens bij onze modellen, je vindt gegarandeerd een sidetable die de look van je slaapkamer afmaakt.

Ieder huis heeft zijn eigen stijl en karakter, met de producten van Uw Timmerwerk proberen wij het ' woongeluk' compleet te maken. Al onze producten zijn uniek en met de hand gemaakt.

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van je slaapkamer.

Met de bedden en kasten van Uw Timmerwerk richt je je slaapkamer helemaal naar je eigen smaak in.

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi dienblad met een paar leuke gekleurde kaarsen maakt het geheel erg sfeervol en helemaal af.

Ideaal voor de broodnodige ontspanning die je zoekt in de slaapkamer!

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is.  

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!