Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Matrassen en lattenbodems

Matrassen en lattenbodems
block
block
Min: €0 Max: €350

Lattenbodems

Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een lattenbodem mee bestellen! Je hebt de keuze uit 3 maten lattenbodems.

€25,00

Extra Plus matras

Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de extra zware kwaliteit van dit matras heb je hier jaren plezier van. Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€325,00

Basic matras

Door de dikte van dit matras is dit matras is alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€100,00

Plus matras

Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen! Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de kwaliteit heb je van dit matras lange tijd plezier.

€185,00

Hoe mooi onze bedden ook zijn, zodra je ín je bed ligt, is het uiterlijk daarvan niet meer van belang. Dan gaat het er alleen maar om hoe comfortabel je ligt.

Matrassen hebben daarbij een uiterst belangrijke functie. Die bepalen immers hoe de drukverdeling is en hoe het met de ventilatie en vochtregulering gesteld is. Wij hebben verschillende soorten matrassen voor je in ons assortiment. Die allemaal andere eigenschappen hebben.

Klik verder voor onze verschillende matrassen en onze lattenbodem. 

Ben je op zoek naar een bijzonder bed, of wellicht een complete slaapkamerset? Wil je meer sfeer in de slaapkamer aanbrengen met behulp van steigerhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie steigerhouten bedden, kasten, nachtkastjes en aanverwante producten van steigerhout op onze website staan. 

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van je slaapkamer.

Met de bedden en kasten van Uw Timmerwerk richt je je slaapkamer helemaal naar je eigen smaak in.

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi dienblad met een paar leuke gekleurde kaarsen maakt het geheel erg sfeervol en helemaal af.

Ideaal voor de broodnodige ontspanning die je zoekt in de slaapkamer!

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is.  

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

 Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden. 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!