Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Ladekasten

Ladekasten
block
block
Min: €0 Max: €550

Ladekast Uitgeest

Kast van steigerhout heeft genoeg lades om spullen in op te bergen.

€549,00

Ladkast Uithuizen

Specificaties - Hoogte ca. 95 cm. - Lades hebben hout op hout geleiding - Achterkant van plaatmateriaal

€375,00

Ladekast Uithoorn

Handige ladekast met veel opberg ruimte!

€475,00

In een ladekast van steigerhout kun je lekker veel spullen kwijt. Bovendien werkt opruimen in laden toch net iets anders dan wanneer je legplanken gebruikt. Daarbij moet je immers dingen kunnen opstapelen, terwijl je in een ladekast alles overzichtelijk kunt neerleggen. Vooral voor kleinere spullen is een kast met laden daarom de ideale opbergplek. Als je een nieuwe kast zoekt, vind je bij ons vast en zeker een goed exemplaar dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Wat voor ladekast je ook in gedachten hebt, bij ons kun je alle kanten op! 

Natuurlijk wil je een ladekast die de juiste afmetingen heeft, zodat hij past in de ruimte die je ervoor gereserveerd hebt. Maar ook het uiterlijk van de kast speelt mee bij het maken van je keuze. Het design van je nieuwe ladekast kan namelijk een nieuwe impuls geven aan je interieur. De afwerking van de verschillende kasten uit ons assortiment staat om die reden duidelijk omschreven en uiteraard kun je aan de bijbehorende foto’s al heel snel zien of de kast bij jouw interieur past. Een ander voordeel van ladekasten is dat ze een platte bovenkant hebben, waardoor je er ook nog spullen bovenop kunt stapelen. Wil je er liever een decoratieve bovenkant van maken, dan kun je er bijvoorbeeld stijlvolle accessoires op plaatsen. Of een lamp. Of een fotolijstje. Of…

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ieder huis heeft zijn eigen stijl en karakter, met de producten van Uw Timmerwerk proberen wij het ' woongeluk' compleet te maken. Al onze producten zijn uniek en met de hand gemaakt.

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van je slaapkamer.

Met de bedden en kasten van Uw Timmerwerk richt je je slaapkamer helemaal naar je eigen smaak in.

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi dienblad met een paar leuke gekleurde kaarsen maakt het geheel erg sfeervol en helemaal af.

Ideaal voor de broodnodige ontspanning die je zoekt in de slaapkamer!

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is.  

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!