Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Salontafel Neck

Salontafel Neck is gemaakt van steigerhout. Salontafel heeft een handig extra blad onder het blad en een mooie smalle verstekrand.

€225,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-   

  Een salontafel van Uw Timmerwerk is onverwoestbaar. Onze salontafels hebben een moderne look en feel en worden door onze timmermannen extra goed nagelopen. Zo zorgen wij dat de tafels splintervrij worden gemaakt. Daarnaast proberen wij de schroefgaten van de salontafels zo goed mogelijk weg te werken voor een optimaal resultaat.

  De salontafels die wij leveren hebben een luxe uitstraling. De salontafels worden door onze gediplomeerde timmermannen gemaakt van a-kwaliteit steigerplanken en worden door de timmermannen nog eens goed nagelopen. De salontafels zijn splintervrij en de schroefgaten worden zo veel mogelijk uit het zicht geplaatst. Zo verkrijgen wij een optimaal resultaat en heeft u lang plezier van de meubels.

  Omdat steigerplanken allemaal uniek zijn is geen salontafel precies hetzelfde. De steigerplanken die wij gebruiken zijn eerst door bouwvakkers gebruikt in de bouw. De planken zijn door de weersinvloeden verkleurd en de ene plank is dan ook iets grijzer dan de andere. De planken die wij gebruiken voor de meubels worden eerst nagelopen, schoongemaakt, goed geschuurd en verzaagd. Op deze manier creëren wij moderne meubels met een speciale look en feel.

  Bent u op zoek naar steigerhouten meubels en is uw interesse breed? Breng dan een bezoek aan de andere meubels die u op onze geheel vernieuwde website kunt terugvinden. Wij maken namelijk niet alleen salontafels, maar ook steigerhouten krukjes, steigerhouten bankjes, steigerhouten eettafels, steigerhouten accessoires, steigerhouten kinderbedden et cetera.

  De producten die wij leveren zijn van goede kwaliteit en passen in elk interieur. Het is ook leuk om grotere meubels met kleinere steigerhouten accessoires te combineren. Denk hierbij aan steigerhouten dienbladen of steigerhouten wandborden. Ook deze vind u terug op onze website.

  Mocht ons productaanbod niet helemaal voldoen aan uw wens, dan kunnen wij ook meubels voor u op maat ontwerpen en maken. Als u ons de juiste maten en een tekening of plaatje van uw wensen doorgeeft, dan kunnen wij hiervoor een offerte op maat maken.

  Veel van onze producten zijn gemaakt  van alleen steigerhout, maar wij kunnen het steigerhout ook combineren met steigerbuis. In ons assortiment steigerhouten eettafels ziet u verschillende modellen tafels met een steigerhouten blad en een steigerbuis onderstel. Ook met steigerbuis kunnen wij producten op maat maken.

  Onze website geeft de specificaties van alle salontafels en andere producten duidelijk aan, mocht een en ander om wat voor reden dan ook niet helemaal duidelijk zijn dan horen wij dat natuurlijk graag van u. U kunt via ons web formulier contact met ons opnemen. Dan ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Het achterlaten van een telefoonnummer is voor ons ook handig, zo kunnen wij u telefonisch benaderen en uitleg geven over de producten.

  Wij wensen u veel plezier met het rondkijken op onze trots, de geheel vernieuwde website van Uw Timmerwerk. 

 • Specificatiesplus

 • - Hoogte:  ca. 45 cm
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus