Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Maanwieg Obdam

Alleen het beste voor je baby!
Dit super gave maanwiegje kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het

€525,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Matrasmaat 80x40 cm 

  LET OP: 

  Op de foto's hebben wij gebruik gemaakt van een extra dik matras die ook wat hoger ligt. Dit hebben wij gedaan omdat dit op de foto's mooier uitkwam.
  Normaal ligt het matras een stukje lager.
  Tevens kun je kiezen voor een uitvalrand!

  Tijdens het maken van onze baby meubels letten onze timmermannen er extra goed op dat de meubels goed zijn afgewerkt en goed geschuurd. Onze meubels zijn kwalitatief erg sterk en u heeft er lang plezier van.

  Inmiddels hebben wij al heel wat jaren ervaring met het produceren van steigerhouten meubels. Al onze meubels worden gemaakt van a-kwaliteit steigerhout en wij zetten ons erg in voor het produceren van kwalitatief hoogstaande meubels met een lange levensduur.

  Het steigerhout dat wij gebruiken is gebruikt in de bouw. Het hout heeft buiten gelegen en er kan cement of verf opgevallen zijn. Hierdoor raken de planken verkleurd en ontstaan de zo bekende gebruikte steigerplanken. Natuurlijk worden de planken eenmaal in onze werkplaats goed schoongemaakt en geschuurd. Zo verminderen wij splintervorming en zien de meubels er erg mooi uit.

  Onze moderne commodes worden speciaal voor u gemaakt in onze eigen timmerwerkplaats door onze gediplomeerde timmermannen. Wij hebben een groot assortiment baby en kindermeubels en al veel mensen zijn u voorgegaan in het aanschaffen van meubels voor een babykamer of kinderkamer.

  Onze wiegjes en ledikantjes zijn uniek en erg leuk in uw babykamer. Kijk eens goed op de website voor de verschillende varianten. Mocht u vragen hebben over de meubels dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Het is mogelijk om de meubels in overleg met ons aan te laten passen. Wij maken namelijk ook meubels op maat. Mocht u interesse hebben in een meubel dat u niet bij ons op de website heeft zien staan, dan kunt u de maten en een tekening of foto sturen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een passende offerte sturen.

  Ons assortiment is inmiddels aardig uitgebreid en op onze geheel vernieuwde website treft u onder andere steigerhouten eettafels, steigerhouten salontafels, steigerhouten kisten, steigerhouten kledingkasten, steigerhouten boekenkasten, steigerhouten accessoires, steigerhouten tuinmeubels en nog veel meer.

  Bij ons is het mogelijk om de meubels bij u thuis te laten bezorgen. Bezorging binnen Nederland (Met uitzondering van de Wadden) kost € 50,-. Bezorging in het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. De overige delen zijn op aanvraag.

  Als onze bezorgers de meubels komen bezorgen dan brengen zij de meubels bij u naar binnen of naar de tuin in het geval van tuinmeubels. Het is handig als u van de voren zeker weet dat een meubel door een deur of smal trapgat past. Onze timmermannen kunnen er rekening mee houden als dit niet zou passen. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Ledikant Odijk

Ledikant Odijk

Schitterend sfeervol en mooi rustiek! Dit ledikantje heeft een prachtige natuurlijke, rustieke uitstraling en past helemaal bij een interieur van deze tijd.

€375,00
Kledingkast Tuindorp

Kledingkast Tuindorp

Deze steigerhouten kledingkast kan worden gesloten met ijzeren schuifsloten.

€475,00
Kledingkast Tricht

Kledingkast Tricht

Deze steigerhouten kledingkast heeft in het midden open vakken. De kast heeft standaard een roede en legplanken.

€825,00
Kledingkast Terneuzen

Kledingkast Terneuzen

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken aan beide zijden!

€899,00
Commode Oostrum

Commode Oostrum

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. In de lades kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€399,00
Commode Oosteinde

Commode Oosteinde

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Achter de deurtjes en in de vakken kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€449,00
Commode Ooij

Commode Ooij

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders.

€499,00
Commode Oldenzaal

Commode Oldenzaal

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. Achter de deurtjes en in de lades kun je genoeg rompers en luiers kwijt!

€499,00