Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

L vormig stapelbed Vlaardingen

Deze eigentijdse hoogslaper/stapelbed is een uniek bed met ongekende mogelijkheden
Deze praktische hoogslaper is tevens een uniek stapelbed wat compleet met praktisch en ruim bureau en wandkastjeuitgebreid kan worden!

€749,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Specificaties:
  Afmetingen hoogslaper:
  - Lengte ca. 215 cm
  - Breedte ca. 105 cm
  - Hoogte ca. 180 cm. 

  Afmettingen bed onder:
  - Lengte ca. 215 cm
  - Breedte ca. 100 cm
  - Hoogte ca. 75 cm (hoofdeinde)

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-

  Welkom op onze website, heeft u alle nieuwe bedden al gezien? Wij hebben voor ieder kind een leuk bed in ons assortiment. Mocht u iets willen aanpassen, neem dan even contact met ons op.

  Welkom op onze geheel vernieuwde website! Met trots presenteren wij ons uitgebreide assortiment. Heeft u onze nieuwste producten al gezien? Ons team heeft hard gewerkt aan het uitbreiden van ons assortiment. Alle meubels zijn met zorg voor u geproduceerd. Alle foto’s en meubels die u op de foto ziet zijn dan ook door ons team gemaakt. Hier zijn we best een beetje trots op.

  In ons assortiment hebben wij een aantal nieuwe stapelbedden en zelfs een 3 persoonsstapelbed opgenomen. Alle stapelbedden zijn uniek. Zo hebben wij een multifunctioneel bed waarbij het bureau, een opberglade en een extra matraslade al zijn opgenomen. Ook hebben wij een handige halfhoogslaper met opbergbakken eronder.  

  Van ons leuke boomhutbed hebben wij nu nog een variant. Dit noemen wij de basic versie omdat hij qua uiterlijk iets minder veel om het lijf heeft dan ons standaard boomhutbed.

  Alle stapelbedden en hoogslapers hebben iets leuks. Er is er vast een bij waar uw zoon of dochter heel blij van wordt! Mocht u een ander idee hebben voor een bed of een aanpassing willen in het model, neem dan even contact met ons op.

  Het is altijd mogelijk om de bedden door ons te laten monteren als u de bedden laat bezorgen. Bezorging binnen heel Nederland kost € 50,- en bezorging binnen het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. De Wadden zijn uitgezonderd.

  Voor de bedden hebben wij verschillende opties. U kunt het bed door ons laten bezorgen en monteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lade of twee lades en u kunt een lattenbodem bij bestellen.

  Het is ook mogelijk om de bedden door ons te laten behandelen met een blanke beits, white wash of grey wash. De blanke beits zorgt ervoor dat het meubel beter bestand is tegen vocht en vlekken en door een behandeling met white of grey wash verandert het uiterlijk van het bed ook echt. De wash blijft meer in de nader en groeven van het hout hangen waardoor het op sommige plaatsen donkerder is dan op andere plaatse. Dit zorgt voor een mooi effect. 

  Mocht u zelf een idee hebben dan kunt u een eventuele aanpassing aan onze bedden of aan een ander meubel aan ons doorgeven. Hoewel wij een groot assortiment standaard meubels hebben maken wij ook meubels op maat. Het is dan verstandig om een foto of tekening van uw idee aan ons door te sturen. Zo kunnen wij voor u een offerte op maat maken. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Multihoogslaper Venlo

Multihoogslaper Venlo

Met dit meubel haal je een praktisch en ruimtebesparend topartikel in huis! Onder het bed bevinden zich een bureau en een bankje. Prijs is inclusief lattenbodem!

€849,00
Kledingkast Tuindorp

Kledingkast Tuindorp

Deze steigerhouten kledingkast kan worden gesloten met ijzeren schuifsloten.

€475,00
Eland

Eland

Deze stoere eland is gemaakt van steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00
Olifantenkop

Olifantenkop

Deze olifantenkop is gemaakt van gebruikt steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00
Kledingkast Tegelen

Kledingkast Tegelen

Deze kledingkast heeft een unieke handgreep om de kast te openen en sluiten. En is erg ruim, zo kan je genoeg spullen opbergen!

€869,00
Kledingkast Tricht

Kledingkast Tricht

Deze steigerhouten kledingkast heeft in het midden open vakken. De kast heeft standaard een roede en legplanken.

€825,00