Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Kruk Twisk

De krukjes zijn gemaakt van steigerhout. De krukjes hebben een driehhoekje aan onderkant in elke zijkant, dit is een leuk detail.

Specificaties
- Hoogte: 50 cm.
- Breedte: 33 cm.
- Lengte: 40 cm.

€89,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  De krukjes die wij maken zijn geschikt om te gebruiken als bijzettafeltje, als zitplaatsen bij een eettafel of als bijvoorbeeld nachtkastjes. Multifunctioneel en erg modern. 

  Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen.

  Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt.

  In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook maken wij veelvuldig krukjes die door onze klanten op verschillende manieren worden gebruikt. De ene is op zoek naar een klein bijzettafeltje en de ander gebruikt de krukjes als nachtkastje. 

  Uw Timmerwerk is een gerenommeerd timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en verkopen van moderne steigerhouten producten. Alle meubels worden met zorg gemaakt. Uw Timmerwerk heeft duidelijk algemene voorwaarden en garantiebepalingen en in ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben veel ervaring in het produceren en vervoeren van de meubels. Mede door onze ervaring weten wij wat werkt. Hiervan kunt u als klant profiteren. Door onze ervaring in de steigerhout branche kunnen wij onze producten op de beste manier produceren en is de afwerking van de producten erg goed. Zo heeft  u als klant erg lang plezier van de meubels.

  Bent u op zoek naar een andere maat of vorm van een bepaald meubel? Wij maken ook meubels op maat, dus bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk.

  Kijk voor ons actuele aanbod op de geheel vernieuwde website. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus