Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Kledingkast Tienhoven

Deze mooie steigerhouten kledingkast is voorzien van twee lades onder de kast en twee legplanken en een roede in de kast.

€545,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Lades hebben hout op hout geleiding.

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  De kledingkasten die wij produceren zijn gemaakt van steigerhout. De kledingkasten hebben standaard een achterkant van plaatmateriaal. Wij kunnen de achterkant voor u ook van steigerhout maken. Hieraan zijn kosten verbonden, neem hiervoor contact met ons op.

  Op onze geheel vernieuwde website kunt u een breed scala aan steigerhouten producten bekijken. Ons assortiment bestaat onder andere uit steigerhouten commodes, steigerhouten ladekasten, steigerhouten wiegjes, steigerhouten kinderbedden, steigerhouten tuinmeubels etc. In ons assortiment hebben wij ook verschillende moderne steigerhouten kledingkasten die passen bij elk interieur. 

  Sommige van onze klanten gebruiken de kledingkasten om hun eigen kleding in op te bergen. De kasten staan ook mooi in een kinderkamer en wij hebben ook klanten die ervoor kiezen om de kasten als een linnen/handdoekenkast in de badkamer te gebruiken. In de kasten is ruimte genoeg voor het opbergen van verschillende spullen.

  De kasten worden op verschillende manieren uitgevoerd, bijvoorbeeld met een roede en legplanken of met alleen legplanken. Het is mogelijk om deze indeling te wijzigen. Neem dan contact met ons op. Verder is de achterkant van de kasten standaard gemaakt van plaatmateriaal. Er zijn een aantal uitzonderingen, dit wordt bij de producten op de website vermeld.

  Al onze meubels worden gemaakt van a-kwaliteit steigerhout. Het hout dat wij gebruiken is eerst in de bouw gebruikt voor verschillende doeleinden. Doordat het hout buiten heeft gelegen en is gebruikt in de bouw is het hout verkleurd en kunnen er cement of verfresten op de planken zijn achtergebleven.  Deze verkleuringen zorgen juist voor het mooie effect. 

  De planken worden door ons schoongemaakt en goed opgeschuurd en hiervan maken wij onze unieke steigerhouten meubels. Alle meubels die op de foto’s op onze website staan zijn door ons zelf gemaakt. De foto’s geven dus een goed beeld van hoe de meubels eruit komen te zien.

  Het is mogelijk om de kasten door ons te laten bezorgen en monteren. Hieraan zijn kosten verbonden. Het bezorgen van een meubel binnen Nederland kost € 50,-. Het bezorgen van een meubel naar het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. Bezorging buiten dit gebied en naar de Wadden in Nederland is op aanvraag.

  Om de meubels te beschermen tegen vocht en vlekken is het mogelijk de meubels door ons te laten behandelen met een blanke beits, white of grey wash. De kosten die hier aan verbonden zijn zijn afhankelijk van de maten en het model van het meubel.

  Als u zelf een idee heeft voor een meubel dat kun u ons de maten en een tekening of plaatje van het meubels doorsturen. Wij maken ook meubels op maat dus wij kunnen dan een offerte op maat toesturen. 

 • Specificatiesplus

 • - Hoogte:  ca. 200 cm
  - Diepte:  ca. 60 cm
  - Achterkant van plaatmateriaal:  
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Kledingkast Terneuzen

Kledingkast Terneuzen

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken aan beide zijden!

€899,00
Kledingkast Tricht

Kledingkast Tricht

Deze steigerhouten kledingkast heeft in het midden open vakken. De kast heeft standaard een roede en legplanken.

€825,00
Kledingkast Tuindorp

Kledingkast Tuindorp

Deze steigerhouten kledingkast kan worden gesloten met ijzeren schuifsloten.

€475,00
Kledingkast Tegelen

Kledingkast Tegelen

Deze kledingkast heeft een unieke handgreep om de kast te openen en sluiten. En is erg ruim, zo kan je genoeg spullen opbergen!

€869,00
Jeep bed

Jeep bed

Maak je klaar om te gaan off-road rijden in dit fantastische Jeep bed! Maak van je kinderkamer een echte safaripark. Met dit jeepbed ga je op avontuur in je eigen kamer. Dit bed wordt inclusief lattenbodem geleverd!

€795,00
Ladekast Uitgeest

Ladekast Uitgeest

Kast van steigerhout heeft genoeg lades om spullen in op te bergen.

€549,00