Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Kinderkeuken Pernis

Ook geen zin in een plastic kinderkeukentje? Een mooie steigerhouten kinderkeuken is het pronkstuk van de kinderen, maar staat ook fantastisch in je huis!

€299,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-

  Deze set is ontworpen voor kinderen die houden van spelen, kleuren, spelletjes op de Ipad en graag een eigen plekje hebben. U kunt de set in de woonkamer of op de eigen kinderkamer plaatsen. Als u de set buiten wilt gebruiken raden wij aan de set te beschermen door deze te behandelen met blanke beits.

  Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen.

  Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt.

  In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook voor kinderen hebben wij veel verschillende meubels. Wij maken onder ander het bekend steigerhouten boomhutbed, maar ook veel andere leuke kinderbedden.

  Deze set kan in zijn geheel worden aangeschaft, maar u kunt de onderdelen van de set ook los kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de stoeltjes, dan is dat geen probleem.

  Uw Timmerwerk is een gerenommeerd timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en verkopen van moderne steigerhouten producten. Alle meubels worden met zorg gemaakt. Uw Timmerwerk heeft duidelijk algemene voorwaarden en garantiebepalingen en in ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben veel ervaring in het produceren en vervoeren van de meubels. Mede door onze ervaring weten wij wat werkt. Hiervan kunt u als klant profiteren. Door onze ervaring in de steigerhout branche kunnen wij onze producten op de beste manier produceren en is de afwerking van de producten erg goed. Zo heeft  u als klant erg lang plezier van de meubels. Breng een bezoek aan onze website voor het bekijken van het actuele productaanbod. 

 • Specificatiesplus

 • - Breedte:  ca. 100 cm
  - Diepte:  ca. 40 cm
  - Hoogte:  ca. 100 cm
  - Bladhoogte:  ca. 50 cm
  - Krijtbord oven:  
  - Exclusief accessoires:  
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Boomhutbed Veenhuizen

Boomhutbed Veenhuizen

Uw Timmerwerk is één van Nederlands goedkoopste leveranciers van het bekende Boomhutbed. Dit prachtige robuuste boomhutbed is de droom van ieder kind!

€749,00
Boomhutbed Basic Valkenburg

Boomhutbed Basic Valkenburg

Dit super leuke bed is de versimpelde versie van onze topper, boomhutbed Veenhuizen. De prijs is inclusief lattenbodems!

€599,00
Kinderkeuken Petten

Kinderkeuken Petten

Ook geen zin in een plastic kinderkeukentje? Een mooie steigerhouten kinderkeuken is het pronkstuk van de kinderen, maar staat ook fantastisch in je huis!

€299,00
Kinderset Putten

Kinderset Putten

Deze kinderset van steigerhout bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een bureau, 2 stoeltjes, een bak op wieltjes, een boekenkast en krijtbord

€599,00
Kist Zwijndrecht

Kist Zwijndrecht

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer.

€215,00
Kist Zwaag

Kist Zwaag

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer. Kist Zwaag heeft een losse klep.

€199,00
Kist Zwolle

Kist Zwolle

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer. Kist Zwolle heeft handige handgrepen aan de zijkant en een leuk detail op de hoeken.

€215,00