Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Matrassen en lattenbodems

Matrassen en lattenbodems
block
block
Min: €0 Max: €350

Lattenbodems

Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een lattenbodem mee bestellen! Je hebt de keuze uit 3 maten lattenbodems.

€25,00

Extra Plus matras

Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de extra zware kwaliteit van dit matras heb je hier jaren plezier van. Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€325,00

Basic matras

Door de dikte van dit matras is dit matras is alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€100,00

Plus matras

Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen! Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de kwaliteit heb je van dit matras lange tijd plezier.

€185,00

 

Hoe mooi onze bedden ook zijn, zodra je kindje ín zijn of haar bed ligt, is het uiterlijk daarvan niet echt meer van belang. Dan gaat het er alleen maar om hoe comfortabel hij of zij ligt.

Matrassen hebben daarbij een uiterst belangrijke functie. Die bepalen immers hoe de drukverdeling is en hoe het met de ventilatie en vochtregulering gesteld is. Wij hebben n verschillende soorten matrassen voor je in ons assortiment. Die allemaal andere eigenschappen hebben.

Klik verder voor onze verschillende matrassen en onze lattenbodem.

 

Fijn slapen is net zo belangrijk als prettig wonen! Uw Timmerwerk maakt alle soorten bedden op maat, elk bed uniek en anders. Of je nu gaat voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, hoogslaper, huisje of boomhut, alles is mogelijk! 

Wij hebben niet alleen unieke meubelen voor kinderkamers, maar het is ook mogelijk om een complete inrichting voor de kinderkamer van je zoon of dochter aan te schaffen. Normale bedden of hoogslapers van gebruikt steigerhout of nieuw hout met bijpassende kasten en bureaus in verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils! 

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

 De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van de kinderkamer

 

Met de bedden en kasten van Uw Timmerwerk richt de kamer van je kindje helemaal naar eigen smaak in!

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hagk een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi mooi bureautje om het huiswerk aan te maken maakt het helemaal af.

Zo creëer je de ideale plek waar je zoon of dochter zich helemaal thuis voelt!

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is. 

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!