Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Kinderspeelmeubels

Kinderspeelmeubels
block
block
Min: €0 Max: €600

Kinderkeuken Petten

Ook geen zin in een plastic kinderkeukentje? Een mooie steigerhouten kinderkeuken is het pronkstuk van de kinderen, maar staat ook fantastisch in je huis!

€299,00

Kinderkeuken Pernis

Ook geen zin in een plastic kinderkeukentje? Een mooie steigerhouten kinderkeuken is het pronkstuk van de kinderen, maar staat ook fantastisch in je huis!

€299,00

Kinderset Putten

Deze kinderset van steigerhout bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een bureau, 2 stoeltjes, een bak op wieltjes, een boekenkast en krijtbord

€599,00

Wij hebben speeltafels en kinderkeukentjes!

Deze kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke kinderspeelhoek maken bij je thuis, maar het is natuurlijk ook geschikt voor in een wachtruimte, crèche of autoshowroom.

Het is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens mooi uit!

Deze meubels zijn ontworpen voor kinderen die houden van spelen, kleuren, spelletjes op de Ipad en graag een eigen plekje hebben. Je kunt ze in de woonkamer of op de eigen kinderkamer plaatsen. Als je de meubels buiten wilt gebruiken raden wij aan deze te beschermen door deze te behandelen met blanke beits.

Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen. 

Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt.

In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook voor kinderen hebben wij veel verschillende meubels. Wij maken onder ander het bekend steigerhouten boomhutbed, maar ook veel andere leuke kinderbedden.

Deze set kan in zijn geheel worden aangeschaft, maar u kunt de onderdelen van de set ook los kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de stoeltjes, dan is dat geen probleem.

Uw Timmerwerk is een gerenommeerd timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en verkopen van moderne steigerhouten producten. Alle meubels worden met zorg gemaakt. Uw Timmerwerk heeft duidelijk algemene voorwaarden en garantiebepalingen en in ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben veel ervaring in het produceren en vervoeren van de meubels. Mede door onze ervaring weten wij wat werkt. Hiervan kunt u als klant profiteren. Door onze ervaring in de steigerhout branche kunnen wij onze producten op de beste manier produceren en is de afwerking van de producten erg goed. Zo heeft  u als klant erg lang plezier van de meubels. Breng een bezoek aan onze website voor het bekijken van het actuele productaanbod.