Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Commodes

Commodes
block
block
Min: €0 Max: €500

Commode Oostrum

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. In de lades kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€399,00

Commode Oostdijk

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. Achter de deurtjes en in de lades kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€399,00

Commode Oldenzaal

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. Achter de deurtjes en in de lades kun je genoeg rompers en luiers kwijt!

€499,00

Commode Oosteinde

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Achter de deurtjes en in de vakken kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€449,00

Commode Ooij

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders.

€499,00

Commode Ommen

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden!

€449,00

Wist je dat de commode het meubel is dat jij het vaakst gebruikt in de kamer van je baby? Oké, je kind slaapt natuurlijk langer dan dat het op de commode ligt, maar uitgedrukt in minuten per dag sta je vaker luiers te verwisselen en je baby aan te kleden dan dat je de kleine in bed legt of eruit haalt.

Dat lijkt ons reden genoeg om goed na te denken over het type commode dat je aan wilt schaffen. 

Natuurlijk wil je absoluut zeker weten dat je baby veilig kan liggen op een commode. Maar je wilt ook graag dat het meubelstuk handig is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Voldoende bergruimte is dan ook een duidelijke wens bij veel mensen.

Natuurlijk moet je er ook gemakkelijk bij kunnen, want tijdens het verschonen van je baby heb je meestal slechts één hand beschikbaar. Dat je voor een stevige en stabiele commode gaat, spreekt voor zich. Dus je kiest voor een prachtige commode van steigerhout!

De hoogte moet minimaal 90 cm zijn, want anders moet je te diep bukken en krijg je last van je rug. Mochten jij en je partner allebei lang zijn, dan mag je gerust voor 100 cm hoogte kiezen. Hiervoor kun je ons altijd even bellen of mailen om de opties door te spreken

Er valt heel wat te kiezen op het gebied van design als je een nieuwe commode wilt uitzoeken. Bekijk ons assortiment en je vindt vanzelf jouw ideale exemplaar! 

Ze hebben zelf nog weinig te zeggen over de inrichting van hun kamertje, dus is het helemaal aan jou om er iets moois van te maken. Hier vind je complete babykamers, ledikantjes, commodes en wiegjes van steigerhout.

Ook verkopen wij natuurlijk steigerhouten kledingkasten. 

Van rustige slaapplek tot druk speelparadijs: je wilt dat je kindje zich thuis voelt op zijn of haar eigen babykamer. Wij bieden je de leukste meubeltjes en accessoires, de bedjes en matrasjes die het lekkerst slapen!

 

Complete babykamer of losse elementen?

Als je een complete babykamer koopt, ben je natuurlijk in één keer klaar met inkopen doen. Dan kun je immers een stijl uitkiezen die je aanspreekt en ben je in één keer klaar.

Maar als je bepaalde meubels al hebt en andere nog niet, dan kan alleen een steigerhouten ledikant, wiegje, commode of kast de babykamer helemaal afmaken. Zo kun je een geweldige babykamer samenstellen

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

 

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van de kinderkamer

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is. 

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.