Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Babykamer

Babykamer
block
block
Min: €0 Max: €550

Maanwieg Obdam

Alleen het beste voor je baby! Dit super gave maanwiegje kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het

€525,00

Commode Oldenzaal

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. Achter de deurtjes en in de lades kun je genoeg rompers en luiers kwijt!

€499,00

Commode Oostrum

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. In de lades kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€399,00

Ledikant Odijk

Schitterend sfeervol en mooi rustiek! Dit ledikantje heeft een prachtige natuurlijke, rustieke uitstraling en past helemaal bij een interieur van deze tijd.

€375,00

Commode Oostdijk

Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders. Van mooi geschuurd en goed afgewerkt steigerhout. Achter de deurtjes en in de lades kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€399,00

Commode Ooij

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Deze prachtige steigerhouten commode, is echt weer eens wat anders.

€499,00

Commode Ommen

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden!

€449,00

Ledikant Olst

Schitterend sfeervol en mooi rustiek! Dit ledikantje heeft een prachtige natuurlijke, rustieke uitstraling en past helemaal bij een interieur van deze tijd.

€449,00

Commode Oosteinde

De commode, naast de wieg of het ledikantje het ultieme babymeubel, dat moet natuurlijk iets bijzonders worden! Achter de deurtjes en in de vakken kun je genoeg rompertjes en luiers kwijt!

€449,00

Ze hebben zelf nog weinig te zeggen over de inrichting van hun kamertje, dus is het helemaal aan jou om er iets moois van te maken. Hier vind je complete babykamers, ledikantjes, commodes en wiegjes van steigerhout.

Ook verkopen wij natuurlijk steigerhouten kledingkasten.

Van rustige slaapplek tot druk speelparadijs: je wilt dat je kindje zich thuis voelt op zijn of haar eigen babykamer. Wij bieden je de leukste meubeltjes en accessoires, de bedjes en matrasjes die het lekkerst slapen!

Complete babykamer of losse elementen?

Als je een complete babykamer koopt, ben je natuurlijk in één keer klaar met inkopen doen. Dan kun je immers een stijl uitkiezen die je aanspreekt en ben je in één keer klaar.

Maar als je bepaalde meubels al hebt en andere nog niet, dan kan alleen een steigerhouten ledikant, wiegje, commode of kast de babykamer helemaal afmaken. Zo kun je een geweldige babykamer samenstellen

 

Wij hebben niet alleen unieke meubelen voor kinderkamers, maar het is ook mogelijk om een complete inrichting voor de kinderkamer van je zoon of dochter aan te schaffen. Normale bedden of hoogslapers van gebruikt steigerhout of nieuw hout met bijpassende kasten en bureaus in verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils!

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van de kinderkamer

Met de bedden en kasten van Uw Timmerwerk richt de kamer van je kindje helemaal naar eigen smaak in!

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Zo creëer je de ideale plek waar je zoon of dochter zich helemaal thuis voelt!

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is. 

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden. 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!