Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Krukjes

Krukjes
block
block
Min: €0 Max: €150

Kruk Twello

Specificaties - Geen voorkant en achterkant - Hoogte: 50 cm. - Breedte: 40 cm. - Lengte: 40 cm.

€89,00

Kruk Twisk

De krukjes zijn gemaakt van steigerhout. De krukjes hebben een driehhoekje aan onderkant in elke zijkant, dit is een leuk detail. Specificaties - Hoogte: 50 cm. - Breedte: 33 cm. - Lengte: 40 cm.

€89,00

Kruk Tilburg

Specificaties - Breedte bovenkant krukje: ca. 30 cm. - Lengte krukje: ca. 40 cm. - Hoogte krukje: ca. 50 cm. - Smalle poten - Bovenkant bestaat uit 2 plankjes

€85,00

Kruk TIel

Specificaties: - Hoogte: 59 cm. - Breedte: 20 cm. - Lengte bovenkant: 45 cm. - Heeft een balkje in het midden van het krukje

€125,00

Kruk Terneuzen

Specificaties - Uniek uiterlijk - Hoogte: 52 cm. - Lengte: 40 cm. - Breedte: 40 cm. - Geen onderkant

€125,00

Ideaal om in huis te hebben deze steigerhouten krukjes! Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als zitplaats, voor de kinderen, voor aan hun bureautje.  De steigerhouten krukjes nemen weinig ruimte en komen altijd van pas. Ideaal voor in hun kinderkamer. De steigerhouten krukjes kunnen prima ook als bijzet tafel gebruikt worden of zelfs als nachtkastje!

Een heel meubel van steigerhout toch net iets te veel van het goede? Of toch nog iets kleins wat past bij het bed of de kledingkast?

Ga dan voor een accessoire van steigerhout!

Fijn slapen is net zo belangrijk als prettig wonen! Uw Timmerwerk maakt alle soorten bedden op maat, elk bed uniek en anders. Of je nu gaat voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, hoogslaper, huisje of boomhut, alles is mogelijk! 

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp! 

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van de kinderkamer

Met de accessoires van Uw Timmerwerk richt de kamer van je kindje helemaal naar eigen smaak in!

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi mooi bureautje om het huiswerk aan te maken maakt het helemaal af.

Zo creëer je de ideale plek waar je zoon of dochter zich helemaal thuis voelt!

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is. 

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders  

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!