Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Accessoires

Accessoires
block
block
Min: €0 Max: €450

Krijtbord Krommenie

Dit wandbord is gemaakt van steigerhout. Op het wandbord kunt u met krijt schrijven. Specificaties - Horizontaal en verticaal te gebruiken. - Met krijt kunt u op het bord schrijven

€175,00

Eland

Deze stoere eland is gemaakt van steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00

Kist Zaandam

Deze kist is gemaakt van steigerhout en handig voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed in een kinderkamer.

€189,00

Kist Zutphen

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer. Kist Zutphen heeft een recht model, dus kan ook goed als hocker gebruikt worden.

€149,00

Kist Zwaag

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer. Kist Zwaag heeft een losse klep.

€199,00

Varkenskop

Dit schattige varkentje is gemaakt van steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00

Olifantenkop

Deze olifantenkop is gemaakt van gebruikt steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00

Paardenhoofd

Dit lieve paardje is gemaakt van steigerhout en natuurlijk superleuk om in de slaapkamer of kinderkamer op te hangen!

€49,00

Schoolbord op wielen

Dit schoolbord heeft twee verschillende kanten. Aan een kant hebben wij een krijtbord geplaats en aan de andere kant steigerhout om met punaises plaatjes op te prikken.

€449,00

Kist Zwolle

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer. Kist Zwolle heeft handige handgrepen aan de zijkant en een leuk detail op de hoeken.

€215,00

Kruk Twello

Specificaties - Geen voorkant en achterkant - Hoogte: 50 cm. - Breedte: 40 cm. - Lengte: 40 cm.

€89,00

Kruk Tilburg

Specificaties - Breedte bovenkant krukje: ca. 30 cm. - Lengte krukje: ca. 40 cm. - Hoogte krukje: ca. 50 cm. - Smalle poten - Bovenkant bestaat uit 2 plankjes

€85,00

Kist Zwijndrecht

Steigerhouten kisten worden vaak gebruikt als accessoires in woonkamers. Ook kunnen de kisten echt iets toevoegen aan het interieur van bijvoorbeeld een kinderkamer.

€215,00

Kruk TIel

Specificaties: - Hoogte: 59 cm. - Breedte: 20 cm. - Lengte bovenkant: 45 cm. - Heeft een balkje in het midden van het krukje

€125,00

Kruk Terneuzen

Specificaties - Uniek uiterlijk - Hoogte: 52 cm. - Lengte: 40 cm. - Breedte: 40 cm. - Geen onderkant

€125,00

Kruk Twisk

De krukjes zijn gemaakt van steigerhout. De krukjes hebben een driehhoekje aan onderkant in elke zijkant, dit is een leuk detail. Specificaties - Hoogte: 50 cm. - Breedte: 33 cm. - Lengte: 40 cm.

€89,00

Een heel meubel van steigerhout toch net iets te veel van het goede? Of toch nog iets kleins wat past bij het bed of de kledingkast?

Ga dan voor een accessoire van steigerhout!

Klein toevoegingen kunnen altijd en daarom hebben we ook super leuke accessoires online! Zo hebben we een aantal mooie wandborden in onze collectie.

Natuurlijk ook nog veel meer:

-       Huisjes
-       Wandborden
-       Dienbladen
-       Vissen
-       Dierenkoppen
-       Tijdschrifenrekken.
-       Kapstokkenn

Fijn slapen is net zo belangrijk als prettig wonen! Uw Timmerwerk maakt alle soorten bedden op maat, elk bed uniek en anders. Of je nu gaat voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, hoogslaper, huisje of boomhut, alles is mogelijk! 

Heb je zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor jouw eigen ontwerp!

 

De uitstraling van steigerhout is robuust, maar het heeft ook een landelijk karakter. Ideaal voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een mooi bed. Deze bedden moeten namelijk stevig zijn en toch een mooie uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de kledingkast, een belangrijk onderdeel van de kinderkamer

 

Met de accessoires van Uw Timmerwerk richt de kamer van je kindje helemaal naar eigen smaak in!

Combineer helemaal je eigen stijl: met een paar leuke accessoires! Of hang een leuke dierenkop aan de muur!

Een mooi mooi bureautje om het huiswerk aan te maken maakt het helemaal af.

Zo creëer je de ideale plek waar je zoon of dochter zich helemaal thuis voelt!

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is. 

Kies voor een wash en de uitstraling van je meubel is meteen anders.

 

Wil je een meubel in een ander kleurtje, wassing of afmeting? Vraag naar onze prijs en de mogelijkheden.

 

Ook voor  veel andere producten zoals wanddecoratie en meubels voor buiten ben je bij Uw Timmerwerk aan het juiste adres!