Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Hondenmand Panningen

Specificaties
- Lengte ca. 85 cm
- Breedte ca. 40 cm
- Hoogte ca. 46 cm
- LET OP! Het kussen is niet inbegrepen en helaas door ons niet leverbaar.

€165,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Voor uw trouwe viervoeter hebben wij een veilige hondenmand ontworpen. Met een handige instap voor meer comfort.

  In ons assortiment hebben wij meubels in alle soorten en maten. Ook voor uw trouwe viervoeter hebben wij meubels in ons assortiment. Zo hebben wij een aantal hondenmanden ontworpen die goed passen in elk huis.

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Onze meubels worden door onze gediplomeerde timmermannen gemaakt van a- kwaliteit steigerhout. Het steigerhout dat wij voor de meubels gebruiken, komt direct van de bouw. Bouwvakkers hebben de planken gebruikt voor het bouwen van steigers. De planken hebben door weer en wind buiten gelegen en zijn hierdoor verkleurd.

  Steigerhouten planken zijn uniek. Door de weersinvloeden is geen steigerplank hetzelfde en dat is wat de planken ook zeer geschikt maakt voor het maken van unieke meubels. Sommige planken zijn vergrijsd en andere planken zijn  juist iets bruiner van kleur. Hierdoor hebben ook al onze steigerhouten eettafels,  steigerhouten bedden, steigerhouten bureaus, steigerhouten badkamermeubels, steigerhouten kisten, steigerhouten tuinmeubels etc. een ander uiterlijk. Geen meubel is hetzelfde, dus als u echt op zoek bent naar een unieke eettafel dan raden wij aan om even rond te kijken op onze geheel vernieuwde website. 

  De hondenmanden die wij van steigerhout voor u kunnen maken worden door onze timmermannen goed nagelopen. Het hout is goed opgeschuurd en wij proberen de schroefgaten zo veel mogelijk uit het zicht te verwerken. 

  Als u een meubel buiten wilt gebruiken raden wij aan het meubel te (laten) behandelen met in ieder geval een blanke beits. Door de beits is het meubel beter beschermd tegen de weersinvloeden, vocht en vlekken. Het meubel blijft echt langer mooi als u het beschermd. Daarnaast is het aan te raden om steigerhouten meubels in de winter en bij slecht weer onder een afdak te zetten. U kunt het meubels het beste op klosjes (iets boven de grond) zetten en bedekken. Natuurlijk is opslaan in een garage of schuur nog beter. Dek het meubel niet luchtdicht af om schimmelvorming te voorkomen.

  De meubels die wij maken zijn geschikt voor elke kamer van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld al in ons assortiment met accessoires rond gekeken? Het assortiment bestaat onder andere uit steigerhouten bloembakken, steigerhouten kisten, steigerhouten dienbladen, steigerhouten schermen en steigerhouten wandborden.

  Heeft u interesse in een meubel op maat? Wij kunnen van steigerhout bijna alles voor u op maat maken. Het is dan handig als u de maten en een tekening of foto van uw wensen aan ons doorgeeft. Zo kunnen wij een offerte voor u op maat maken. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus