Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Hoekbank Bakkum

Een steigerhout hoekbank in uw tuin is de trend van nu.
Het buitenleven speelt bij iedereen een grote rol.
Uw Timmerwerk levert diverse luxe hoekbanken van steigerhout waarop u heerlijk kan relaxen.
Je kan kiezen uit verschillende maten en wij l...

€510,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,- 

  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  De hoekbanken van Uw Timmerwerk zijn van zeer goede kwaliteit. Als u het bankje buiten wilt gebruiken dan raden wij aan om het bankje te behandelen met (blanke) beits, zo heeft u er jaren plezier van! 

  Als onze tuinmeubels worden door onze gediplomeerde timmermannen ontworpen en gemaakt van a-kwaliteit steigerhout. Planken die in de bouw gebruikt zijn worden met uiterste zorg schoongemaakt, geschuurd en op maat gemaakt. Hiervan maken wij onze moderne steigerhouten meubels, waar u lang plezier van heeft. 

  De meubels die wij maken zijn van goede kwaliteit, ze zijn sterk, splintervrij en worden door onze timmermannen nog eens goed nagelopen voordat de meubels de deur uit gaan. Voor uw tuin kunt u bij Uw Timmerwerk kiezen tussen verschillende moderne en luxe tuinbanken of hoekbanken. Naast tuinbanken maken wij ook andere producten voor in de tuin. Hierbij kunt u denken aan steigerhouten bloembakken, steigerhouten zuilen, steigerhouten kisten en bijvoorbeeld steigerhouten schuttingen.

   U kunt ons altijd benaderen voor maatwerk en/of vragen over onze steigerhouten producten.

  De verfrissende meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg voor u gemaakt. De meubels zijn van nature niet goed bestand tegen de weersinvloeden, dus als u de meubels buiten wilt gebruiken, raden wij aan de meubels goed te beschermen. Dit kunt u doen door de meubels bijvoorbeeld te behandelen met een (blanke) beits. Als u de gelegenheid heeft is het verstandig om de meubels in de winter binnen te zetten. Het is ook mogelijk om de meubels onder een afdak te zetten in de winter. Het liefst op klosjes (iets van de grond). Als u het meubel met een zeil wilt beschermen, pak het meubel dan niet luchtdicht in. Het hout moet kunnen ademen.

  Voor onze steigerhouten tuinbanken en hoekbanken leveren wij geen kussens.  Deze kussens kunnen wij helaas niet voor u maken. 

  Het is mogelijk om tuinbanken en hoekbanken door ons op maat te laten maken. Dan ontvangen wij van u graag een tekening of foto van het meubel en de juiste maten erbij. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

   Wij maken niet alleen tuinbanken en hoekbanken, maar allerlei soorten meubels. U kunt een bezoek brengen aan de andere meubels op onze geheel vernieuwde website! Om een indruk te krijgen van de meubels: wij maken onder ander: steigerhouten badkamermeubels, steigerhouten schuttingen, steigerhouten kledingkasten, steigerhouten kinderbedden waaronder het bekende boomhutbed, steigerhouten nachtkastjes, steigerhouten tweepersoonsbedden of stapelbedden en nog veel meer.

  De beste steigerhouten meubels koopt u bij Uw Timmerwerk. Wij hopen dat u met een bezoek aan onze website inspiratie opdoet voor bij u thuis. Tot ziens bij Uw Timmerwerk! 

 • Specificatiesplus

 • - Exclusief kussens:  
  - Zitdiepte:  ca. 50 cm
  - Zithoogte:  ca. 45 cm
  - Totale diepte:  ca. 60 cm
  - Totale hoogte:  ca. 90 cm
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus