Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Eettafel Sloten

Eettafel Sloten is gemaakt van steigerhout. De planken van het tafelblad zijn ca. 10 cm breed
Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven worden.

€249,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Onze tafels hebben een moderne look en feel en worden door onze timmermannen extra goed nagelopen. Zo zorgen wij dat de tafels splintervrij worden gemaakt. De tafels zijn onverwoestbaar en bovendien zorgen wij dat de schroefgaten zo min mogelijk zichtbaar zijn.

  Onze eettafels worden door onze gediplomeerde timmermannen gemaakt van a- kwaliteit steigerhout. Het steigerhout dat wij voor de eettafels gebruiken, komt direct van de bouw. Bouwvakkers hebben de planken gebruikt voor het bouwen van steigers. De planken hebben door weer en wind buiten gelegen en zijn hierdoor verkleurd.

  Steigerhouten planken zijn uniek. Door de weersinvloeden is geen steigerplank hetzelfde en dat is wat de planken ook zeer geschikt maakt voor het maken van unieke meubels. Sommige planken zijn vergrijsd en andere planken zijn  juist iets bruiner van kleur. Hierdoor hebben ook al onze steigerhouten eettafels,  steigerhouten bedden, steigerhouten bureaus, steigerhouten badkamermeubels, steigerhouten kisten, steigerhouten tuinmeubels etc. een ander uiterlijk. Geen meubel is hetzelfde, dus als u echt op zoek bent naar een unieke eettafel dan raden wij aan om even rond te kijken op onze geheel vernieuwde website.

  De eettafels die door Uw Timmerwerk worden gemaakt, zijn stevig, goed te combineren in verschillende interieurs en kwalitatief erg goed. De meubels worden met de hand gemaakt. Alle meubels worden netjes afgewerkt, goed geschuurd en onbehandeld afgeleverd.

  In ons assortiment eettafels treft u onder andere steigerhouten eettafels met 4 poten, steigerhouten eettafels met een V poot, steigerhouten eettafels met een doorlopend blad aan de zijkant, steigerhouten eettafels met een kruispoot, eettafels met een onderstel van steigerbuis, eettafels met een blad van steenschot en nog veel meer.

  De eettafels van Uw Timmerwerk kunnen ook buiten worden gebruikt. Als u een meubel buiten wilt gebruiken raden wij aan het meubel te (laten) behandelen met in ieder geval een blanke beits. Door de beits is het meubel beter beschermd tegen de weersinvloeden, vocht en vlekken. Het meubel blijft echt langer mooi als u het beschermd. Daarnaast is het aan te raden om steigerhouten meubels in de winter en bij slecht weer onder een afdak te zetten. U kunt het meubels het beste op klosjes (iets boven de grond) zetten en bedekken. Natuurlijk is opslaan in een garage of schuur nog beter. Dek het meubel niet luchtdicht af om schimmelvorming te voorkomen.

  De meubels die wij maken zijn geschikt voor elke kamer van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld al in ons assortiment met accessoires rond gekeken? Het assortiment bestaat onder andere uit steigerhouten bloembakken, steigerhouten kisten, steigerhouten dienbladen etc.  

  Heeft u interesse in een meubel op maat? Dat is bij ons ook mogelijk. Als u zelf een idee heeft over de uitvoering van een meubel dan horen wij dat ook graag. Wij kunnen van steigerhout namelijk bijna alles voor u op maat maken. 

 • Specificatiesplus

 • - Standaard hoogte:  ca. 78 cm
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus