Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Tafels

Tafels
block
block
Min: €0 Max: €900

Eettafel Sevenum

Een echte eyecatcher in je eetkamer? Kies dan voor deze gave tafel!

€375,00

Eettafel Scheveningen

Eettafel Scheveningen is gemaakt van steigerhout. De tafel heeft een tafelblad dat om de poten heen valt. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven worden.

€185,00

Eettafel Slootdorp

Eettafel Slootdorp is gemaakt van steigerhout heeft 2 V poten die de tafel goed tot zijn recht laten komen.

€265,00

Eettafel Soest

Eettafel Soest is gemaakt van steigerhout. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven worden.

€250,00

Steigerbuistafel Hoorn

Deze tafel heeft een onderstel van steigerbuis en een blad van steenschot. Dit is echt een unieke tafel die zowel binnen als buiten te gebruiken is.

€399,00

Steigerbuistafel Heemskerk

Eettafel Heemskerk is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Het blad is gemaakt van steigerhout en het onderstel van steigerbuis voor een luxe uitstraling. De tafel heeft een mooi dik blad.

€439,00

Steigerbuistafel Haarlem

Eettafel Haarlem is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Het blad is gemaakt van steigerhout en het onderstel van steigerbuis voor een luxe uitstraling. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven wor...

€435,00

Eettafel Smilde

Eettafel Smilde is gemaakt van steigerhout. De poten van deze eettafel zijn strategisch geplaatst zodat u aan de kopse kant van de tafel meer ruimte heeft voor bijvoorbeeld een extra brede stoel.

€185,00

Eettafel Schoorl

Deze stevige tafel is geschikt voor binnen en buiten. Als je de tafel buiten gaat gebruiken vergeet dan niet om hem even te (laten) beitsen zodat hij beter bestand is tegen de weersinvloeden. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past,...

€185,00

Barset Schagen

Barset Schagen kan worden uitgevoerd met verschillende barkrukken. Deze set bestaat uit: 1 bartafel en 4 dezelfde krukken.

€449,00

Steigerbuistafel Heerhugowaard

Eettafel Heerhugowaard is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Het blad is gemaakt van steigerhout en het onderstel van steigerbuis voor een luxe uitstraling. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel gescho...

€435,00

Eettafel Sluis

Eettafel Sluis is gemaakt van steigerhout. De tafel heeft blokpoten.

€279,00

Bijzettafel Schans

Deze bijzettafel is gemaakt van steigerhout en door het handzame formaat multifunctioneel. De poten en het blad worden door ons los geleverd, uiteraard kunnen wij deze voor je monteren, dit kun je aangeven bij de opties.

€125,00

Steigerbuistafel Heerle

Eettafel Heerle is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Het blad is gemaakt van steigerhout en het onderstel van steigerbuis voor een luxe uitstraling.

€499,00

Eettafel Sloten

Eettafel Sloten is gemaakt van steigerhout. De planken van het tafelblad zijn ca. 10 cm breed Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven worden.

€249,00

Steigerbuistafel Hasselt

Eettafel Hasselt is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Het blad is gemaakt van steigerhout en het onderstel van steigerbuis voor een luxe uitstraling. De tafel heeft een mooi dik blad.

€375,00

Eettafel Sneek

Eettafel Sneek is gemaakt van steigerhout De eettafel heeft 7 hoeken. Aan 7 zijden van de tafel kunnen mensen plaatsnemen. Dit is een ideale tafel voor grote gezinnen of als bijvoorbeeld lunchtafel.

€899,00

Eettafel Slagharen

Eettafel Slagharen is gemaakt van steigerhout. De tafel heeft dichte zijkanten. De tafel is mooi afgewerkt met verstekranden aan de zijkant.

€345,00

Eettafel Saendijk

Eettafel Seandijk is gemaakt van steigerhout. Ook hebben wij een bankje dat perfect bij de tafel past, deze kan onder de tafel geschoven worden.

€225,00

Neem een kijkje bij ons uitgebreide aanbod van verschillende steigerhouten eettafels!

Er zijn eindeloos veel woonideeën voor de eetkamer te vinden. Verschillende meubels geven een verschillende uitstraling; zo wordt een ronde eettafel vaak als gezellig, maar een rechthoekig tafel als praktischer ervaren. Aan een ronde tafel kunnen je gasten of familieleden makkelijker contact met elkaar maken, maar de ruimte moet hier geschikt voor zijn; je moet immers om de tafel heen kunnen lopen. Meet daarom de eetkamer of ruimte waar de eettafel komt te staan goed op, niet om te kijken of de tafel wel in de ruimte past, maar ook of deze dan niet te klein of juist te groot overkomt.

 

Doorgaans wordt 60 cm aangehouden als een juiste ruimte aan tafel voor één persoon. Bij het aanschaffen van een eetkamerbank of -stoelen wordt een afstand tussen stoelzitting en tafeloppervlak van 30 cm aangeraden.

Als je vaak lang aan tafel zit of houdt van etentjes die de hele avond duren doe je er goed aan om comfortabele eetkamerstoelen of banken met een goede rugleuning aan te schaffen.

Uiteraard bieden wij bij onze eettafels ook bijpassende bankjes aan!

 

In de eetkamer is goede verlichting ook van groot belang, voor zowel romantische diners als vroege ochtenden wanneer je de krant wilt lezen. Veel mensen kiezen voor een hanglamp boven de eettafel, dit kan zowel een enkele lamp zijn of een combinatie van meerdere lampen die boven je tafel hangen. Als je van trends en originaliteit houdt kan je ook kiezen voor een speciale lamp, zoals een lamp van steigerhout. Ook deze kun je bij ons in de webshop vinden!

 

Geef je eetkamer sfeer met de steigerhouten producten van Uw Timmerwerk!

Van eettafels tot bankjes en kasten, we hebben het allemaal.

 

Zoek je een houten eettafel, salontafel, kloostertafel of juist een bartafel? In onze webwinkel vindt u verschillende soorten steigerhouten tafels, zowel voor binnen als voor buiten. Heeft u een speciale wens neem dan contact op. Wij maken de tafel speciaal voor je zoals jij wilt!

 

Heeft u zelf een bepaalde wens of idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan altijd open voor uw eigen ontwerp!

 

Met de tafels van Uw Timmerwerk richt je je eetkamer helemaal naar je eigen smaak in.

Zie je je al helemaal zitten voor een avond gezellig tafelen?

 

Wij bieden ook de optie om je meubel van steigerhout te behandelen met een beits of wash. Zo is het meubel net wat beter bestand tegen bijvoorbeeld vlekken en vocht, omdat het hout al verzadigd is.  

Zo kun je er een stuk langer van genieten!