Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Eenpersoonsbed Randwijk

Dit eenpersoonsbed is gemaakt van steigerhout en het voeteneinde heeft een mooie afwerking. We hebben verschillende opties voor lades.

€275,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-

  Al onze moderne eenpersoonsbedden zijn door onze timmermannen extra goed nagelopen en geschuurd. U kunt onze eenpersoonsbedden ook leuk combineren met onze nachtkastjes!

  Welkom op onze geheel vernieuwde website! Met trots presenteren wij ons uitgebreide assortiment. Heeft u onze nieuwste producten al gezien? Ons team heeft hard gewerkt aan het uitbreiden van ons assortiment. Alle meubels zijn met zorg voor u geproduceerd. Alle foto’s en meubels die u op de foto ziet zijn dan ook door ons team gemaakt. Hier zijn we best een beetje trots op.

  De eenpersoonsbedden die wij hebben ontworpen zijn gemaakt voor kinderen. Veel van onze bedden zijn opgeleukt met een hartje, sterretje of ander figuurtje en welk figuurtje het bed siert is aan u.

  Bij ons kunt u alle bedden bestellen met een lade of zelfs twee lades eronder. De lade voor een eenpersoonsbed is geschikt voor een matras met de maat 190 x90 cm. Twee lades is ook handig. Hier kunt u veel speelgoed of andere spullen in opbergen. De lades staan op wieltjes en zijn handig onder het bed vandaag te rollen.

  Onze eenpersoonsbedden hebben een standaard matras maat van 200 x 90 cm. Ook kunnen wij matrassen leveren voor de bedden. Ons assortiment kent 3 verschillende matrassen. Een matras is geschikt voor kinderen en wij hebben 2 matrassen die voor zowel kinderen als volwassenen geschikt zijn.

  Het is altijd mogelijk om de bedden door ons te laten monteren als u de bedden laat bezorgen. Bezorging binnen heel Nederland kost € 50,- en bezorging binnen het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. De Wadden zijn uitgezonderd.

  Voor de bedden hebben wij verschillende opties. U kunt het bed door ons laten bezorgen en monteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lade of twee lades en u kunt een lattenbodem bij bestellen.

  Het is ook mogelijk om de bedden door ons te laten behandelen met een blanke beits, white wash of grey wash. De blanke beits zorgt ervoor dat het meubel beter bestand is tegen vocht en vlekken en door een behandeling met white of grey wash verandert het uiterlijk van het bed ook echt. De wash blijft meer in de nader en groeven van het hout hangen waardoor het op sommige plaatsen donkerder is dan op andere plaatse. Dit zorgt voor een mooi effect.

  Mocht u zelf een idee hebben dan kunt u een eventuele aanpassing aan onze bedden of aan een ander meubel aan ons doorgeven. Hoewel wij een groot assortiment standaard meubels hebben maken wij ook meubels op maat. Het is dan verstandig om een foto of tekening van uw idee aan ons door te sturen. Zo kunnen wij voor u een offerte op maat maken. 

 • Specificatiesplus

 • - Lengte:  ca. 215 cm
  - Breedte:  ca. 100 cm
  - Hoogte:  ca. 75 cm
  - Matrasmaat:  90x200 cm
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Eenpersoonsbed Rheeze

Eenpersoonsbed Rheeze

Dit mooie steigerhouten bed met lieflijke uitstraling heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Door te kiezen voor een matraslade (maat 90x190 cm) onder het bed zijn logeerpartijtjes geen probleem.

€349,00
Eenpersoonsbed Rockanje

Eenpersoonsbed Rockanje

Dit mooie steigerhouten bed met lieflijke uitstraling heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Door te kiezen voor een matraslade (maat 90x190 cm) onder het bed zijn logeerpartijtjes geen probleem.

€399,00
Eenpersoonsbed Renkum

Eenpersoonsbed Renkum

Dit mooie bed met brede rand is gemaakt van steigerhout en heeft de vorm van een bankje.

€349,00
Kledingkast Tuindorp

Kledingkast Tuindorp

Deze steigerhouten kledingkast kan worden gesloten met ijzeren schuifsloten.

€475,00
Kast en bureau Tergracht

Kast en bureau Tergracht

Deze superhandige combinatie van twee kasten met een bureau in het midden komt overal van pas. De kasten, gemaakt van steigerhout, hebben genoeg bergruimte en aan het bureau kan lekker gewerkt worden.

€875,00
Nachtkastje Dijk

Nachtkastje Dijk

Dit simpele, maar mooie nachtkastje komt goed tot zijn recht in iedere slaapkamer! Dit nachtkastje heeft geen achterwand

€99,00
Nachtkastje Den Oever

Nachtkastje Den Oever

Deze nachtkastjes passen in iedere slaapkamer. De nachtkastjes hebben een deurtje en staan op de grond.

€95,00
Nachtkastje Didam

Nachtkastje Didam

Robuust nachtkastje gemaakt van steigerdelen. Achter het deurtje wordt de ruimte in tweeen gedeeld door een middenplank. De afwerking van de buitenrand met een beits of wash zit bij de prijs inbegrepen!

€135,00
Bureau Purmerend

Bureau Purmerend

Dit bureau is gemaakt van steigerhout en heeft een handig opbergkastje aan de zijkant. Deze is links of rechts te plaatsen.

€425,00