Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Dressoir Tuindorp

De deurtjes van dit dressoir hebben een handig kliksysteem voor het openen en sluiten.

€449,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België: € 95,-

  Dressoirs worden door ons niet naar verdiepingen gebracht tenzij er een lift aanwezig is waar het meubel in past. Dressoirs worden niet de trap op getild of omhoog gehesen door een raam.

  De dressoirs die wij maken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De deurtjes hebben een handig kliksysteem. U hoeft alleen zacht op de deurtjes te drukken om deze te openen of sluiten. Onze unieke dressoirs staan mooi in de woonkamer.

  Inmiddels hebben wij al heel wat jaren ervaring met het produceren van steigerhouten meubels. Al onze meubels worden gemaakt van a-kwaliteit steigerhout en wij zetten ons erg in voor het produceren van kwalitatief hoogstaande meubels met een lange levensduur.

  Het steigerhout dat wij gebruiken is gebruikt in de bouw. Het hout heeft buiten gelegen en er kan cement of verf opgevallen zijn. Hierdoor raken de planken verkleurd en ontstaan de zo bekende gebruikte steigerplanken. Natuurlijk worden de planken eenmaal in onze werkplaats goed schoongemaakt en geschuurd. Zo verminderen wij splintervorming en zien de meubels er erg mooi uit.

  De moderne meubels die wij maken zijn gemaakt om lang plezier van te hebben. Zo zijn de meubels extra stevig en worden de meubels door onze bezorgers nog even nagelopen voordat zij het meubel bij u achterlaten. Wij hanteren geen voorraad en maken alle meubels voor onze klanten op maat. Het is dus ook mogelijk om de meubels op maat te laten maken.

  Ons assortiment is inmiddels aardig uitgebreid en op onze geheel vernieuwde website treft u onder andere steigerhouten eettafels, steigerhouten salontafels, steigerhouten kisten, steigerhouten kledingkasten, steigerhouten boekenkasten, steigerhouten accessoires, steigerhouten tuinmeubels en nog veel meer.

  Bij ons is het mogelijk om de meubels bij u thuis te laten bezorgen. Bezorging binnen Nederland (Met uitzondering van de Wadden) kost € 50,-. Bezorging in het Vlaams Gewest van België kost € 95,-. De overige delen zijn op aanvraag.

  Als onze bezorgers de meubels komen bezorgen dan brengen zij de meubels bij u naar binnen of naar de tuin in het geval van tuinmeubels. Het is handig als u van de voren zeker weet dat een meubel door een deur of smal trapgat past. Onze timmermannen kunnen er rekening mee houden als dit niet zou passen.

  Dressoirs worden door ons nooit op verdiepingen geleverd. Tenzij er een lift aanwezig is waar het dressoir in past. Het is ook fijn als er iemand aanwezig is die de bezorgers even een handje zou kunnen helpen met de bezorging. 

 • Specificatiesplus

 • - Hoogte:  ca. 80 cm
  - Diepte:  ca. 60 cm
  - Deurtjes met een kliksysteem:  
  - Achterkant van plaatmateriaal:  
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus