Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Dienblad Wierum

Dit steigerhouten dienblad heeft een opstaande rand en handige handvaten.

Specificaties
- Met opstaande rand
- Met handvaten
- Prijs dekkend verven op aanvraag
- Standaard 7,5 cm hoog.

€45,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 •  Uw Timmerwerk maakt veel producten van steigerhout, maar richt zich niet alleen op de grotere meubels. In ons brede assortiment treft u ook leuke steigerhouten accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steigerhouten dienbladen, leuk voor een ontbijtje op bed. 

  Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen.

  Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt.

  In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook maken wij veelvuldig steigerhouten bloembakken voor in kleine en grote tuinen. De bloembakken kunnen ook worden gebruikt als erf afscheiding.

   De dienbladen in ons assortiment hebben wij in verschillende maten. De kleinere maten kunt u gebruiken voor het serveren van een maaltijd. De grotere bladen kunt u met een mooi boeket of andere accessoires op tafel zetten. 

  Uw Timmerwerk is een gerenommeerd timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en verkopen van moderne steigerhouten producten. Alle meubels worden met zorg gemaakt. Uw Timmerwerk heeft duidelijk algemene voorwaarden en garantiebepalingen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben veel ervaring in het produceren en vervoeren van de meubels. Mede door onze ervaring weten wij wat werkt. Hiervan kunt u als klant profiteren. Door onze ervaring in de steigerhout branche kunnen wij onze producten op de beste manier produceren en is de afwerking van de producten erg goed. Zo heeft  u als klant erg lang plezier van de meubels. Breng een bezoek aan onze website voor het bekijken van het actuele productaanbod. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus