Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Buffetkast Groenveld

Steigerhouten buffetkast Groenveld staat al bij veel mensen thuis. Dit is een erg populair model.
De buffetkast is in diverse maten leverbaar en wordt na je bestelling op maat gemaakt en afgewerkt.
Desgewenst kan het geheel uitgevoerd worden met ee...

€425,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • De buffetkast zorgt voor een waardevolle aanvulling in je interieur, ook is deze uitermate geschikt voor kantoor, restaurant etc.
  Al onze producten worden met zorg gemaakt en afgewerkt, we doen er alles aan om je meubel perfect te maken!

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Uw Timmerwerk maakt veel producten van steigerhout, zo hebben wij verschillende soorten kasten die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Boekenkast Groenlos is gemaakt voor binnenshuis en   past prima in elke kinderkamer.

  Alle meubels van Uw Timmerwerk worden met zorg gemaakt door onze gediplomeerde timmermannen. Wij zorgen dat de meubels gemaakt worden van a-kwaliteit steigerhout en dat de meubels goed worden geschuurd, netjes worden afgewerkt en natuurlijk voor de zekerheid nog even worden nagelopen. 

  Steigerhout wordt gebruikt in de bouw door bouwvakkers. Van het hout worden onder andere steigers en loopbruggen van gemaakt. Doordat het hout lange tijd buiten heeft gelegen raakt het verkleurd. Door de verkleuring is elke plank uniek. Het kan voorkomen dat wij de ene keer een donkerdere of lichtere partij hout binnen krijgen dan een andere keer. Doordat het hout soms grijzer of bruiner, lichter of donkerder is, maken wij unieke producten. Elk meubel is even speciaal en wordt met zorg voor u gemaakt. 

  In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Wij richten ons niet alleen op de grotere meubels, maar ook op de wat kleinere accessoires. Zo kunt u denken aan steigerhouten kerstbomen met Kerst, een steigerhouten dienblad, steigerhouten wandborden of steigerhouten vissen. Ook maken wij veelvuldig steigerhouten bloembakken voor in kleine en grote tuinen. De bloembakken kunnen ook worden gebruikt als erf afscheiding.

  Onze steigerhouten kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een breed assortiment boekenkasten, kledingkasten en dressoirs.  

  Uw Timmerwerk is een gerenommeerd timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en verkopen van moderne steigerhouten producten. Alle meubels worden met zorg gemaakt. Uw Timmerwerk heeft duidelijk algemene voorwaarden en garantiebepalingen en in ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben veel ervaring in het produceren en vervoeren van de meubels. Mede door onze ervaring weten wij wat werkt. Hiervan kunt u als klant profiteren. Door onze ervaring in de steigerhout branche kunnen wij onze producten op de beste manier produceren en is de afwerking van de producten erg goed. Zo heeft  u als klant erg lang plezier van de meubels. Breng een bezoek aan onze website voor het bekijken van het actuele productaanbod. 

 • Specificatiesplus

 • - Diepte:  ca. 40 cm
  - Hoogte:  ca. 180 cm
  - Deurtjes hebben een kliksysteem.:  
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus