Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Basic matras

Door de dikte van dit matras is dit matras is alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar.
Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€100,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Polyethermatrassen vallen onder de goedkoopste matrassen. Polyetherschuim is schuim met weinig veerkracht. Deze nemen minder goed vocht op, ze voelen warmer aan en ventileren minder goed dan koud schuim matrassen. Polyethermatrassen worden veel verkocht voor in kinderbedden, logeerbedden of als bed in een boot of caravan.

  Staat de gewenste matrasmaat er niet bij? Neem dan contact met ons op!

  Bestelde matrassen worden direct met je bestelling meegeleverd.

  Gekochte matrassen kunnen niet worden geruild. Wij laten deze op maat voor je maken!

  Website foto’s kunnen afwijken van de geleverde matrassen, De kwaliteit niet!

  Matrassen zijn er in alle soorten en maten.  Welk matras het beste bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. U kunt bij het bestellen van een matras op een aantal dingen letten. Wilt u het matras bijvoorbeeld gebruiken voor een kind of een volwassene? Hoe lang bent u van plan gebruik te maken van het matras? Heb je in gedachten van welk materiaal het matras gemaakt moet zijn en wat vind je belangrijk aan een matras. Heb je bijvoorbeeld eisen met betrekking tot kuilvorming of vochtregulering? Laat je hierover goed informeren, zo kun je de beste keuze maken.

  Bij onze matrassen staat informatie vermeld. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Boomhutbed Veenhuizen

Boomhutbed Veenhuizen

Uw Timmerwerk is één van Nederlands goedkoopste leveranciers van het bekende Boomhutbed. Dit prachtige robuuste boomhutbed is de droom van ieder kind!

€749,00
Extra Plus matras

Extra Plus matras

Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de extra zware kwaliteit van dit matras heb je hier jaren plezier van. Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen!

€325,00
Plus matras

Plus matras

Je kunt bij Uw Timmerwerk direct bij het bestellen van een bed een matras mee bestellen! Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en door de kwaliteit heb je van dit matras lange tijd plezier.

€185,00