Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Bank Haarlem

Haarlem is een verfrissend model met een onderstel van steigerbuis.

Specificaties
- Onderstel van steigerbuis

€199,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Uw Timmerwerk maakt veel producten van steigerhout, zo hebben wij verschillende soorten eettafels, maar ook bankjes die leuk bij de eettafels staan. Onze steigerhouten bankjes worden zo gemaakt dat zij tussen de poten van de eettafels passen. Dit is handig want dan kun je de bankjes even onder de tafel schuiven als je deze niet nodig hebt.

  Onze eettafels en bankjes worden door onze gediplomeerde timmermannen gemaakt van a- kwaliteit steigerhout. Het steigerhout dat wij voor de meubels gebruiken, komt direct van de bouw. Bouwvakkers hebben de planken gebruikt voor het bouwen van steigers. De planken hebben door weer en wind buiten gelegen en zijn hierdoor verkleurd.

  Steigerhouten planken zijn uniek. Door de weersinvloeden is geen steigerplank hetzelfde en dat is wat de planken ook zeer geschikt maakt voor het maken van unieke meubels. Sommige planken zijn vergrijsd en andere planken zijn  juist iets bruiner van kleur. Hierdoor hebben ook al onze steigerhouten eettafels,  steigerhouten bedden, steigerhouten bureaus, steigerhouten badkamermeubels, steigerhouten kisten, steigerhouten tuinmeubels etc. een ander uiterlijk. Geen meubel is hetzelfde, dus als u echt op zoek bent naar een unieke eettafel dan raden wij aan om even rond te kijken op onze geheel vernieuwde website.

  De eettafels en bankjes die door Uw Timmerwerk worden gemaakt, zijn stevig, goed te combineren in verschillende interieurs en kwalitatief erg goed. De meubels worden met de hand gemaakt. Alle meubels worden netjes afgewerkt, goed geschuurd en onbehandeld afgeleverd.

  In ons assortiment bankjes vind u verschillende soorten. Zo hebben wij steigerhouten bankjes met open zijkanten, steigerhouten bankjes met dichte zijkanten en nog veel meer. Kijk even op onze website voor de mogelijkheden. 

  De eettafels en bankjes van Uw Timmerwerk kunnen ook buiten worden gebruikt. Als u een meubel buiten wilt gebruiken raden wij aan het meubel te (laten) behandelen met in ieder geval een blanke beits. Door de beits is het meubel beter beschermd tegen de weersinvloeden, vocht en vlekken. Het meubel blijft echt langer mooi als u het beschermd. Daarnaast is het aan te raden om steigerhouten meubels in de winter en bij slecht weer onder een afdak te zetten. U kunt het meubels het beste op klosjes (iets boven de grond) zetten en bedekken. Natuurlijk is opslaan in een garage of schuur nog beter. Dek het meubel niet luchtdicht af om schimmelvorming te voorkomen.

   

  De meubels die wij maken zijn geschikt voor elke kamer van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld al in ons assortiment met accessoires rond gekeken? Het assortiment bestaat onder andere uit steigerhouten bloembakken, steigerhouten kisten, steigerhouten dienbladen etc.

   

  Heeft u interesse in een meubel op maat? Dat is bij ons ook mogelijk. Als u zelf een idee heeft over de uitvoering van een meubel dan horen wij dat ook graag. Wij kunnen van steigerhout namelijk bijna alles voor u op maat maken. 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus