Steigerhouten meubelen op maat gemaakt.

Badkamermeubel Amsterdam

Badkamermeubel Amsterdam is gemaakt van steigerhout. Het meubel is erg stevig en mooi vormgegeven.

Specificaties
- Geen achterwand
- Hoogte standaard 76 cm.

€209,00 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 •  Specificaties
  - Geen achterwand
  - Hoogte standaard 76 cm.
  - Onbehandeld.
  - Bijproducten worden door ons niet geleverd (gootstenen, kranen etc.).
  - Exclusief accessoires.

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-  

  Op onze website vind u ons brede assortiment steigerhouten meubels. Wij maken onder andere producten voor in huis en in de tuin. Denk hierbij aan steigerhouten badkamermeubels. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten.

  De badkamermeubels van Uw Timmerwerk zijn gemaakt van a-kwaliteit steigerhout. Deze hoogwaardige meubels worden met zorg gemaakt en worden door onze gediplomeerde timmermannen goed nagelopen en geschuurd.

  Onze badkamermeubels kunnen worden uitgevoerd met deurtjes, klepjes of lades. Kiest u voor een meubel met deurtjes of klepjes, dan heeft het deurtje of de klep een kliksysteem om te open en te sluiten. U hoeft alleen zacht tegen het deurtje te drukken en dan gaat het open of dicht. De lades hebben hout op hout geleiding. Wij maken geen lades met rolgeleiders omdat steigerhout kan gaan werken en dan is het systeem niet meer goed bruikbaar. Hout op hout geleiding daarentegen werkt prima.

  Als u een meubel in de badkamer plaatst dan raden wij aan om het meubel te behandelen met blanke beits. Dan is het meubel beter bestand tegen vocht en vlekken. Wij kunnen dit tegen kosten ook voor u doen. De kosten zijn afhankelijk van de maat van het meubel en het model.

  Het is mogelijk om de meubels door ons thuis te laten bezorgen. Bezorging in heel Nederland kost € 50,-. Wij bezorgen ook in België, bezorging in het Vlaams Gewest kost € 95,-. Overige delen zijn op aanvraag. Bezorging naar de Waddeneilanden is ook op aanvraag.

  De gaten voor leidingen worden door ons niet gemaakt. Het is lastig te bepalen op welke plaats de gaten precies moeten komen omdat wij de meubels niet ter plaatse maken. Omdat de kans aanwezig is dat een gat op de verkeerde plaats gezet wordt, hebben wij besloten helemaal geen gaten voor leidingen te maken. Badkamermeubels worden in zijn geheel geleverd, dus het is aan te raden om even te meten of het meubel door alle deuren (en in de auto) past.

  Heeft u een mooi meubel gezien en komt u het op onze website niet tegen? Wij maken ook producten op maat. Dan ontvangen wij van u graag de maten en een tekening of foto van het model. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

  De producten die wij verkopen zijn gemaakt van steigerhout en wij hebben een breed assortiment. Wij verkopen onder andere: steigerhouten bedden, steigerhouten bankjes, steigerhouten hoekbanken, steigerhouten accessoires, steigerhouten tuinmeubels, steigerhouten kapstokken, steigerhouten wandborden en nog veel meer.

  Op onze geheel vernieuwde website krijgt u een goede indruk van de meubels die wij voor u kunnen produceren. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk ook graag. 

 • Reviews (1)plus

 • Jelle / Uithoorn 13-10-2015 13:52

  Leuk meubel wij hebben hem ook, goede service. Bedankt!

  4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
 • Tagsplus